Taidekehystämö Hyvärinen Oy

Kehystämö jo vuodesta 1975, Taiteilijan ykköspaikka ja askartelijan aarreaitta.

Kehysmallistostamme löytyy yli 800 kehysmallia. Kehysmallistomme on kerätty parhailta valmistajilta mm. Italiasta, Espanjasta ja Suomesta. Kehystysalan ammattilaisena suunnittelemme asiakkaan kanssa räätälöidyt mittatilauskehykset erilaisiin tarpeisiin. Kehystämme mm. maalauksia, akvarelleja, grafiikkaa, diplomeja, käsitöitä ja muistoesineitä vitriiniin.

Meillä on myynnissä Stas ripustuskiskojärjestelmä. Se on ratkaisu helppoon ja tyylikkääseen ripustukseen. Meiltä saat mittatilaus työnä tehdyt peilit haluamaasi kokoon. Taidegalleriasta löydät suomalaisten taiteilijoiden taidegrafiikkaa, akvarelleja, öljyväritöitä sekä sisustustaidetta.

Tarjoamme Pohjois-Suomen laajimman taidetarvikevalikoiman: öljyvärit, akryylivärit,akvarellivärit, guassivärit, maalauspohjat, paperit, piirustustarvikkeet, siveltimet ja grafiikanvärit.

Askartelijan aarreaitan kätköistä löytyy myös korutarvikkeita, runsas valkoima papereita korttiaskartelijoille, pitsit, nauhat ja koristeet. Kankaankoristeluun maalit, strassit ja sabluunat..

Toisessa polvessa toimivat yrittäjät Tarja Pikkupirtti ja Katja Ollakka. Liikkeessä omistajien lisäksi myyntityössä Tarja Uusipulkamo ja Armi Juopperi. Kehystäjänä toimii alan ammattilainen Pertti Mikkonen.

Osaava ja palveleva henkilökunta palvelee Teitä mielellään!

 

pallo  Taidekehystämö

Sähköposti
myynti@taidehyvarinen.fi

Verkkosivu
www.taidehyvarinen.fi

Facebook
www.facebook.com/taidehyvarinen

Puhelinnumero
0207 558 710

Osoite
Jaakonkatu 5
96200 Rovaniemi

Tallenna