Värisilmä Rovaniemi / Rovaniemen Väri ja Matto Oy

Rovaniemen Väri ja Matto on rovaniemeläinen Värisilmä-ketjuun kuuluva perheyritys. Yritys tarjoaa sisustajan ja remontoijan tuotteita ja palveluita laajalti koko Pohjois-Suomeen ja toimii pääliikkeenä omistamalleen kattobrändille Pohjoinen Värisilmä. Pohjoisen Värisilmän alla toimii yhteensä neljä eri toimipistettä eri puolilla Lappia: Rovaniemellä, Kemissä, Torniossa ja Kemijärvellä.

Rovaniemen Väri ja Matto tarjoaa rakentajille, remontoijille sekä ammatti-ja yritysasiakkailleen Värisilmä-ketjun tuotteita kuten maaleja, lattia- ja seinäpäällysteitä sekä laattoja. Rovaniemeläinen perheyritys on toiminut edelläkävijänä koko Värisilmä-ketjulle ja keskittynyt vuosien ajan tarjoamaan kuluttajille sekä sisustus- ja rakennusalan ammattilaisille entistä parempia erikoispalveluita.

Rovaniemen Väri ja Matto on kehittänyt mm. yksilöllisen sisustussuunnittelupalvelun TunneTilan, joka nousi suuren suosion myötä osaksi myös koko Värisilmä-ketjun valikoimaa. Samoin ulkomaalien värisuunnitteluun erikoistunut Sävylä-palvelu on lähtöisin toimitusjohtaja Matti Poikajärven ja markkinointipäällikön Mervi Kaukuan halusta palvella rovaniemeläisiä kuluttajia ja koteja entistä kokonaisvaltaisemmin. Sisustus- ja rakennusalan ammattilaisia Rovaniemen Väri ja Matto palvelee Värisilmä Pro-palvelulla, joka tarjoaa materiaalit sekä asiantuntijoiden neuvontaa aikataulusta kiinni pitäen läpi koko urakan.

Rovaniemen Väri ja Matto palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla ja innokkuudella myös Facebookissa Pohjoinen Värisilmä nimellä sekä fyysisesti Rovaniemen toimitiloissa Aittatiellä.

 

 

pallo Sisustus ja remontointi

Aukioloajat
Myymälä ma-pe 8.30-18, la 9-15
Yritysmyynti ma-pe klo 7-16

Verkkosivu
www.pohjoinenvarisilma.fi 

Facebook
www.facebook.com/PohjoinenVarisilma

Puhelinnumero
puh. 0400 309 550 (vaihde)
0400 309 555 (myymälä) 
0400 309 560 (yritysmyynti)

Osoite
Aittatie 11
96100 Rovaniemi