Yrityksille

Liikuttaako sinua se, pysyvätkö eurot kotikaupungissamme?

Jos Sinun yrityksesi, palvelusi tai liiketoimintasi on rovaniemeläistä, voit hakeutua Likiliikkeeksi. Sertifikaatti myönnetään Likiliike-kriteerit täyttäville yrityksille, yhdistyksille, tapahtumille ja muille toimijoille, jotka tarjoavat kauppa- tai muita palveluitaan Rovaniemellä.

Likiliike- sertifikaatti takaa yrittäjille näkyvän tunnustuksen paikallisuudestaan. Sertifikaatin ostamisen myötä saat täydet oikeudet käyttää rekisteröityä tavaramerkkiä markkinoinnissa. Merkki toimii samalla liikepaikkatunnisteena. Merkin hintaan kuuluu yritysesittely Likiliikkeen Facebook –sivuilla ja Likiliikkeen nettisivuilla. 

Likiliike takaa yrityksille myös huomattavaa näkyvyyttä Likiliikkeen tapahtumissa, viestintäaineistoissa ja tapahtuma-aineistoissa. Sertifikaatin oston jälkeen olet automaattisesti mukana Likiliikkeen vuotuisissa tapahtumissa. Likiliike-sertifikaatin myötä sinun on mahdollista tilata omakustanteista kampanja-aineistoa kuten kasseja, T-paitoja, ilmapalloja yms. Kuluttajatapahtumissa on lisäksi käytettävissä Likiliike-kuluttajakilpailu.

 Likiliike-sertifikaatti tiedottaa kuluttajille ja matkailijoille järkevistä ja paikallisista valinnoista. Haluamme rakentaa ympärillesi vankan yrittäjäyhteisön, joka jakaa kanssasi saman ajatusmaailman paikallisuudesta ja yrittäjyydestä.

Välittömästi lähellä - Likiliikkeet ovat paikallisia yrittäjiä

SINUSTAKO LIKILIIKE?

Onko sinusta tärkeää, että raha liikkuu seudullasi. Mutta samalla olet sitä mieltä, että paikallisen liiketoiminnan tukeminen tukee myös paikallisten hyvinvointia. 

LIKILIIKE-JÄSENILLE

Likiliike-jäsenenä pääset mukaan alati vahvistuvaan yrittäjien verkostoon, joka parantaa sinun hyvinvointiasi yrittäjänä sekä yrityksesi liiketoimintaan.