mainoa CRAFT & DESIGN

Palaa hakutuloksiin

Valikoimamme on suunnattu sekä matkailijoille että paikallisille kuluttaja- ja yritysasiakkaille ja siihen kuuluu mm. sisustus- ja kattaustuotteita ja tekstiilejä, vaatteita, asusteita, laukkuja, kortteja sekä runsas valikoima koruja – yksilöllisiä tuotteita arkeen ja juhlaan, itselle ja lahjaksi.

Tunnemme tuotteidemme toimittajat, ja tiedämme millaisissa olosuhteissa tuotteet valmistetaan. Kaikki tuotteemme on suunniteltu Suomessa, ja lähes poikkeuksetta ne on myös valmistettu Suomessa. Kaikki tuotteet ovat joko uniikkeja tai piensarjatuotantoa ja ne tulevat suoraan, ilman välikäsiä, pieniltä kotimaisilta käsityö- ja muotoiluyrityksiltä.

Tuotteidemme suunnittelijat ja valmistajat ovat joko paikallisia, lappilaisia, usein Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnasta valmistuneita muotoilijoita, tai muualla Suomessa opiskelleita ja työskenteleviä suunnittelijoita ja käsityöläisiä.

Materiaalivalinnoissa korostuu usein kekseliääät kierrätysmateriaalit, luonnonmateriaalit sekä tekstiileissä hilpeät ja värikkäät kuosit. Useat tuotteistamme ovat sellaisia, joita ei Rovaniemeltä muuten ole saatavilla.

Yrityksen sähköposti

[email protected]

Verkkosivut

mainoadesign.fi/

Osoite

Rovakatu 25, 96200 Rovaniemi

Yrityksen puhelinnumero

045 110 1069