Tunnelmallinen kahvi-, tee- ja suklaamyymälämme ja kahvilamme majailee Rovaniemen ydinkeskustassa Kauppakeskus Rinteenkulmassa. Haluamme olla erilaisia ja tarjota asiakkaillemme elämyksen palvelussa ja monipuolisessa valikoimassamme. Toivomme, että olisimme myös paikka, johon voit tulla rentoutumaan keskellä kiireistä päivää, samalla vaikkapa maistamaan uusinta uutta ja vaihtamaan kuulumiset meidän kanssamme! Missiomme on saada asiakkaamme yhtä innostuneiksi, kuten mekin olemme tehdessämme jokapäiväisestä kahvin ja teen juonnista pieniä spesiaaleja gourmet -hetkiä…jotain mitä odottaa, ottaa vähän aikaa itselleen, pysähtyä, rentoutua, nauttia hetkestä, arvostaa ja löytää uusia loistavia makuja.

LAAJA VALIKOIMA MYYMÄLÄSTÄ TAI VERKKOKAUPASTA

Irtoteevalikoimastamme löytyy melkein kaikkea, mitä teeksi voi kutsua – ja jos ei löydy, yritämme tilata sitä. Kahvin saat aina vastajauhettuna tarvitsemallasi jauhatuksella ja annathan myös maustekahvien yllättää sinunkin makunystyräsi. Maahantuomme laajan valikoiman erilaisia irtoteelaatuja, kahvilaatuja, luomutuotteita, suklaata ja makeisia sekä kaiken tarvittavan kahvin ja teen valmistukseen. Tule ihastumaan meidän kahvi- ja teeastiastoihin ja kuppeihin joko myymälässämme tai helposti verkkokaupassamme.

Anna ovella vastaantulevan tuoksun temmata sinut mukaansa kokemaan kahvin ja teen maailma aistiesi kautta. Asiakkaan sanoin: ”Aivan kuin astuisin sisälle isoon karkkiin!”. Näe kauniit kukilla maustetut teet lasipurkeista, jotka ovat erityisesti suunniteltu irtoteetä varten. Niiden kannet keräävät teen aromit ja niistä voitkin kätevästi myös haistaa hurmaavat tuoksut. Kuule tarinat ja reseptit; matkaa makujen maailmaan musiikin tai mahdollisten maistiaisten mukana. Toinen puoli myymälästämme onkin sitten kahvi- ja suklaataivas. Yllättäviltäkin kuulostavat makuyhdistelmät lumoavat maistajansa. Ja niitä makuja kyllä rittää tutkittavaksi.

Kahvilastamme saat kahvin tuoreena ja vastajauhettuna. Tarjoamme perinteisten kahvien lisäksi myös makukahvit ja paikallisia paahtoja sekä espressopohjaiset kahviherkut.

Syötävissämme suosimme paikallista. Suolaista ja makeaa on tarjolla montaa sorttia Rovaniemeläisten toimittajien raaka-aineista valmistettuna. Panostamme mahdollisuusksien mukaan erikoisruokavalioihin ja tarjolla onkin aina esimerkiksi gluteenittomia syötäviä.

Pidämme luomusta ja teemme töitä sen eteen, jotta sinäkin voisit tutustua luomutuotteisiin. Niin teessä, kahvissa kuin suklaassakin on herkullisia luomutuotteita jotka vievät kielen mennessään.

MANDRAGORAN HUIPPUTUOTTEET LAHJAKSI YHTEISTYÖKUMPPANILLE JA LÄHEISILLE

Rakastamme tätä työtä, koska pidämme laadukkaasta kahvista, teestä ja suklaasta sekä asiakastyöstä. Erinomainen maku, korkea laatu, kaunis tuotesuunnittelu ja paketointi, vastuu ympäristöstä ja eettinen kestävyys, humoristisuus, mielenkiintoinen tarina tuotteiden takana – siinäpä hyviä syitä muistaa liikelahjalla tärkeää yhteistyökumppania, ystävää ja omaa rakasta. Me Mandragorassa autamme sinua myös tilaisuuksien ja tapahtumien herkkuhetkien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Voit luottaa siihen, että tarjoamme ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua juuri sinulle, koska onnellinen asiakas on meille tärkeä!

Tule tekemään päivästäsi ja ystäväsi päivästä täydellinen!

 

Yrityksen sähköposti

[email protected]

Verkkosivut

mandragora.fi/

Osoite

Koskikatu 25, 96100 Rovaniemi, Suomi

Yrityksen puhelinnumero

0400 470 713