Naiskuoro Vocaliisat ry

Palaa hakutuloksiin

Naiskuoro Vocaliisat ry, kuoronjohtaja Anniina Kervinen.

Vocaliisat on yksityinen puoliammattilaiskuoro, joka on Suomen ainoa ortodoksiseen suomenkieliseen kirkkomusiikkiin erikoistunut naiskuoro. Kuoronjohtaja ja laulunopettaja/äänenmuodostaja Anniina Kervinen perusti kuoromme vuonna 2014.

Neljä-kuusiäänisen kuoron ohjelmiston skaala kattaa klassisesta viihteelliseen musiikkiin. Vocaliisat tuottaa konserttiesityksiä ja ohjelmistoja yrityksien ja yksityisten tapahtumiin ja tilaisuuksiin, pyörittää laulukoulua ja kuoron levytystuotantoa. Kuoro esittää kattavasti musiikin eri lajeja kuoroille sovitettuna. Kuoronjohtaja Kervisen sovituksiin kuorolla on yksinoikeus. Laulunopettaja antaa myös yksityistä laulun ja äänenmuodostuksen yksityistunteja.

Kuoro haluaa edistää ja tehdä tunnetuksi harvinaista naisäänille sovitettua ja sävellettyä suomenkielistä ortodoksista kirkkomusiikkia, kehittää toimintatapojaan henkilökohtaisena
laulukouluna sekä panostaa myös säännölliseen esiintymistoimintaan.

Kuoronjohtaja Kervinen on rovaniemeläissyntyinen laulutaiteilija. Kervinen aloitti musiikkiopintonsa jo nuorella iällä 5-vuotiaana viulunsoitolla, soittaen myös Rovaniemen kaupungin orkesterissa. Kervinen on opiskellut laulutaiteen lisäksi ortodoksista kirkkomusiikkia, teologiaa ja kuoronjohtoa suorittaen III-kurssin erinomaisin arvosanoin. Kervinen on tehnyt yksilöllisen äänenmuodostuksen ammatilliset ja pedagogiset opinnot Sibelius-Akatemian lautakunnalle korkein erinomaisin arvosanoin sekä toiminut kuorojen ja eri kokoonpanojen ohjaajana, äänenmuodostajana ja yksinlaulun opettajana. Hän on esiintynyt oopperarooleissa mm. Suomen Kansallisoopperassa ja alueoopperoissa sekä tehnyt kirkkomusiikin parissa yhteistyötä Uspenskin katedraalinkirkkokuoron, kuoronjohtaja Jarmo Lehdon ja urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen kanssa. Kervinen on menestynyt urallaan myös yksinlaulajana ja laulukilpailuissa. Kervinen laulunopettajina ovat mm toimineet Airi Kervinen, Ritva Auvinen ja Irina Gavrilovici. Kervinen on täydentänyt opintojaan mm. Marinskiteatterin mestarikursseilla.

Kuoro on Sulasol ry:n (Suomen Laulajain ja Soittajain Liiton) sekä Suomen Naiskuoroliiton jäsen.

Yrityksen sähköposti

[email protected]

Verkkosivut

vocaliisat.fi

Yrityksen puhelinnumero

045 3197832